Press Pause
26.03.2009.
Movie: Seven Pounds (Sedam Duša)

Originalni naslov: Seven Pounds
Redatelj: Gabriele Muccino
Uloge: Will Smith, Rosario Dawson, Woody Harrelson, Michael Ealy
Žanr: drama
Trajanje: 123'
Godina: 2008.
Trailer: LINK
Download: LINK



Sedam imena. Sedam stranaca. Jedna tajna.


MSG Sve počinje popisom sa sedam imena: Ben Thomas, Holly Apelgren, Connie Tepos, George Ristuccia, Nicholas Adams, Ezra Turner i Emily Posa. Jedina stvar koja im je zajednička je da je svatko od njih došao do prekretnice u životu, i očajnički mu je potrebna pomoć, bilo financijska, bilo duhovna, bilo medicinska – i da je svakog od njih, bez njihovog znanja, Ben (Will Smith) odabrao da budu dijelom njegovog plana za iskupljenje.

No upravo je Emily Rosa (Rosario Dawson) ta koja pokvari njegove planove jer napravi jednu stvar koju je Ben smatrao nemogućom – zbliži se sa Benom – i preokrene njegov pogled na svijet i na mogućnosti naglavačke. (popcorn.hr)


Will Smith me ovom ulogom toliko oduševio, rasplakao i ugodno iznenadio. Pokazao je da je pravi glumac, kojemu ne stoje samo uloge komičara i koji za mene nikada neće ostati zapamćen samo kao ‘The Fresh Prince’, već kao jedan glumac koji jednako dobro zna nasmijati i rasplakati.
Sama radnja filma je jedna jako lijepa priča, koju nećete biti u mogućnosti pratiti (ni shvatiti) ako ne uključite mozak. Znači; nije jedan od onih filmova za opuštanje. Neke radnje se isprepliću, neke vam se čine kao da nemaju veze sa vezom. A opet, bit će i trenutaka kada ćete pomisliti ‘aha, sad kužim o čem se radi’, dok ne dođe još jedna od ‘čudnih’ scena koja će vam opet cijelu priču pobrkati. Sve se počinje razjašnjavati tek nakon neke 45. minute filma, i baš to mi se i sviđa. Što zaplet ne traje 10 minuta, i što ne možete odmah povezati o čemu se radi.

Vjerovatno se pitate što označava naslov filma, meni su padale svakakve ideje na pamet prije nego sam počela sa gledanjem filma. I tek sam na kraju shvatila o čemu se točno radi. Sam kraj filma je tako tužan, a opet predivan i osjećajan. Zadnjih 20-ak minuta filma su mi se samo suze slijevale niz lice.
U filmu glumi i Michael Ealy, glumac koji se pojavljuje i u spotu 'Halo' od Beyonce. Istog trena kad se pojavio u filmu sam pomislila da je to on, i nakon filma sam provjerila - i to je stvarno bio on :D Ne mogu zaboravit nikako te njegove predivne oči :)

Stvarno preporučam film svima, naučit ćete puno. I o ljubavi, i strancima, dobroti, grižnji savjesti i velikodušnosti. Nikad ne ocjenjujem filmove, ali ovome bih stvarno dala jako visoku ocjenu. Možda ne najvišu, ali definitivno jako visoku.

Ben Thomas: ''In seven days, God created the world. And in seven seconds, I shattered mine.''


Lucy

20:53 - Komentiraj { 8 } #

19.03.2009.
Movie: Abandon (Napuštena)

Originalni naslov: Abandon
Redatelj: Stephen Gaghan
Uloge: Katie Holmes, Benjamin Bratt, Charlie Hunnam
Žanr: drama, misterija, triler
Trajanje: 99'
Godina: 2002.
Trailer: LINK
Download: LINK




Watch who you leave behind...


MSG Apsolventica Catharine Burke (Katie Holmes) pod velikim je pritiskom. Od nje se očekuje uspješan završetak faksa i sigurno zaposlenje na prestižnoj poziciji...

Sve to dolazi u pitanje kada na scenu stupa bivši dečko Embry Larkin (Charlie Hunnam) kojeg nije vidjela pune dvije godine. Policijski istražitelj Wade Handler (Benjamin Bratt) započinje istragu vezanu za nestanak njezinog bivšeg dečka koji nije viđen dvije godine. Kako se istraga nastavlja Catharine je prisiljena izabrati između strasti iz prošlosti i novih mogućnosti koje joj se otvaraju...


Abandon je dosta dobar film, sa dobrih zapletima i okretima radnje. Mislim da mi se svidio prvenstveno zbog glavnog glumca; Charlie Hunnama, koji je stvarno, ali stvarno predivan. Šteta što se ne pojavljuje češće u filmu, ovako nam samo prkose kad ga pokažu tek svakih 10 minuta. Ima nešto jako sexy u sebi, jer sam se naježila svaki put kad bi se tajanstveno pojavio u kadru, ili samo dahtao za vratom svoje drage. A saznala sam da sa većinom cura dijelim te dojmove lol. Mogu mislit kako je bilo Katie na setu :D No, natrag na film.

Vjerovatno baš i nije jedan od ‘boljih filmova koje ste pogledali’, ali mogu reći da ćete se iznenaditi na neke dijelove, osobito naglašavam kraj, koji je odlično napravljen i totalno neočekivan. Što je ono što volim kod trilera, volim kada me film iznenadi, a ne da već sve pogodim od samog početka.
Katie Holmes me nije previše očarala u filmu, koliko god se ona trudila i kakve god uloge prihvaćala, nije me očarala ni u jednoj. Barem ne zasada. Iako su njezini fanovi dosta ishvalili ovu ulogu. Ali ako je ovo najbolje što može… Onda se bojim da nikada neće biti nešto više od prosječne glumice.

Možda će vas film u prvih pola sata zbuniti, ili vam se činiti besmislenim. Ali preporučam da ga pogledate do kraja, jer ćete shvatiti da film baš i nije tako besmislen, ili dosadan.

Embry Larkin: [walking into the play audition] ''Okay, stop, stop! That was... appalling. Sopranos, this piece was written by monks who believed in God. They're singing not to other monks, but to God. They're singing to God about God. And you think I'm a tough audience. ''


Lucy

22:43 - Komentiraj { 8 } #

16.03.2009.
Movie: The Break-Up (Prekid)

Originalni naslov: The Break-Up
Redatelj: Peyton Reed
Uloge: Vince Vaughn, Jennifer Aniston
Žanr: komedija, drama, romansa
Trajanje: 105'
Godina: 2006.
Trailer: LINK
Download: LINK




Pick a side...


MSG Zbog male svađe koja se otela kontroli Gary (Vince Vaughn) i Brooke (Jennifer Aniston) prekidaju ljubavnu vezu nakon 2 godine zajedničkog života. Problem je u tome što niti jedno od njih nema namjeru iseliti iz zajedničkog stana, a podršku za takvo tvrdoglavo ponašanje daju im članovi obitelji, prijatelji i bivše ljubavi.

Na Garyevoj strani su njegov najbolji prijatelj Johnny, razboriti posrednik za nekretnine Riggleman, braća i poslovni partneri. Brookin tim čine prijateljica Addie i njezin ‘pripitomljeni’ suprug, brat koji pjeva u muškoj a capella grupi (a nije gej!), dobronamjerna mama i Brooke-ini čudnovati kolege s posla. Slijedeći dobronamjerne, ali često pogrešne savjete svoje ekipe, Gary i Brooke pokušavaju onoga drugoga izbaciti iz stana.


Ne sjećam se kad mi je Jennifer Aniston bila favorit u nekom filmu, uvijek mi je imala neku bezveznu ulogu. S tim svojim bezveznim humorom koji je bio zanimljiv samo u nekoliko epizoda ‘Prijatelja’, me nije nasmijala ni u jednom filmu, a pogotovo ne u romantičnoj komediji. Tako da ni ovdje nije bilo suprotno.

Eh, Vince. Njega stvarno volim. Ne kao lika u ovom filmu, već kao glumca. Na filmove s njim se uvijek dobro zabavim, jer obožavam njegove face, njegov smijeh i glas, glas, glas :D
Ova uloga mu dobro pristaje, i drago mi je da postoji film u kojemu me uspio jako naživcirati. Kao ženska osoba, naravno da sam tijekom filma bila na strani žene u vezi. I drago mi je da su predočili prekid onakav kakav u većini slučaja jest. Zbog gluposti, totalne gluposti. U ovom slučaju zbog 12 limuna. Naravno, svađa samo započinje zbog limuna, a onda se tema širi i širi, sve dok na površinu ne iziđe svaka sitnica koja ima smeta kod ove druge osobe. I onda počinju međusobna prepucavanja. A najoriginalniji mi je onaj kada Brooke (Jennifer) hladno prolazi gola kroz dnevni boravak (nakon što je taj dan bila na ‘depilaciji’), kao da se ništa ne događa... dok Gary (Vince) igra igrice u 'svojem dijelu stana'. Njegova faca mi je presmiješna u toj sceni :D

Pripremite se na to da ćete se uz film i naživcirati, muški na Jennifer, ženske na Vincea. I smeta mi to što nema toliko smiješnih scena uopće. Ni previše romantičnih. Cijeli film je samo jedno veliko prepiranje i svađa između para koji je upravo prekinuo, i ni jedno od njih se ne želi iseliti iz stana. Ništa previše kreativno, ni komično. Jedino komično u filmu je - Vince Vaughn.

Brooke: ''What are these?
Gary: You asked for lemons. What my baby wants - my baby gets.
Brooke: There are 3 lemons. I asked for 12. Baby wanted 12.''



Lucy

02:30 - Komentiraj { 4 } #

14.03.2009.
Movie: The Day The Earth Stood Still (Dan Kad Se Zemlja Zaustavila)

Originalni naslov: The Day The Earth Stood Still
Redatelj: Scott Derrickson
Uloge: Keanu Reeves, Jennifer Connelly, Kathy Bates, Jaden Smith
Žanr: drama, Sci-Fi, triler
Trajanje: 104'
Godina: 2008.
Trailer: LINK
Download: LINK



"12.12.08 is the Day the Earth Stood Still."


MSG Nova verzija znanstveno-fantastičnog klasika iz .1951 godine o humanoidnom vanzemaljcu Klaatuu (Keanu Reeves) koji dolazi na Zemlju u pratnji neuništivog, teško naoružanog robota. Klaatu upozorava svjetske vođe da će, ukoliko se nastavak njihove agresije nastavi, moćna izvanzemaljska vrsta uništiti Zemlju. Dok se svjetske vlade i znanstvenici utrkuju s vremenom kako bi riješili zagonetku njegovog dolaska, Helen (Jennifer Connelly) i njezin posinak (Jaden Smith) nađu se upleteni u misiju – i počinju shvaćati što znači kada se Klaatua opisuje kao „prijatelja Zemlje“.(hdtelevizija.com)


Još jedan film o kraju svijeta s naravno sretnim krajem. Keanu je kao stvoren za ovakve uloge, ne bih ga mogla nikako gledat u komedijama i slično, ne paše mu. Ima tu neku zaleđenu facu koja se tako lijepo prilagodi znanstveno fantastičnim pričicama u filmu. Mislim da ću ga uvijek pamtiti po ulozi u Matrix-u.

Ovaj film samo potvrđuje odličnu, razvijenu tehnologiju, tako da ima puno uvjerljivih i kvalitetnih scena, efekti su super. Ono što je stvarno smiješno je da se većina filmova ovakvoga tipa odvija u New Yorku, taj grad uvijek prvi nastrada. Ne znam zašto svi odabiru tu lokaciju za 'uništenje u filmu', valjda je to već postala tradicija.
Da li bi ovi filmovi nama trebali poslat neku poruku da se bliži kraj? Mislim da bismo se promjenili tek pri kraju, kao i u filmu, kad se najgore dogodi. U filmu se pojavljuju još par poznatih glumaca, a film se mora pogledat radi dobrih efekata ako ništa, i naravno ako ste fan ovakvih filmova. Inače, stariju verziju nisam gledala, ili sam ju dobro zaboravila.

"Klaatu: If the Earth dies, you die. If the human race dies, the Earth survives. "


Marionette

21:26 - Komentiraj { 1 } #

13.03.2009.
Movie: Malena

Originalni naslov: Malena
Redatelj: Giuseppe Tornatore
Uloge: Monica Bellucci, Giuseppe Sulfaro, Luciano Federico, Matilde Piana, Pietro Notarianni
Žanr: komedija, drama, romansa, ratni
Trajanje: 92'
Godina: 2000.
Trailer: LINK
Download: LINK



Svijet u ratu, odrastanje jednog dječaka i žena koja će promijeniti njegov život zauvijek.


MSG Radnja filma smještena je u Castelcutu, malo selo na Siciliji u koje 1941. godine dolazi Malena (Monica Belucci), prekrasna i neodoljiva žena koja ubrzo postaje erotska opsesija svih mjesnih tinejdžera.

Među njima je i 13-godišnji Renato Amoroso (Giuseppe Sulfaro), po prirodi sanjalica u stalnoj čežnji za slobodom koju nema u svom selu okruženom ratom, ostaje naprosto očaran Maleninom ljepotom, te ubrzo postaje njezina sjenka i nijemi svjedok svih njenih pa čak i onih najintimnijih trenutaka. Reakcije konzervativne seoske sredine na ovakav razvoj događaja neizbježna je, pa tako i Renatovi roditelji na sve načine pokušavaju odvratiti svoga sina od grijeha. No kazne, zatvaranja u kuću i odvođenje svećeniku na dječaka nemaju nikakva utjecaja, on i dalje uporno strašću istinskog voajera nastavlja biti njen vjerni pratilac na putu koji Malenu neizbježno vodi u nove sukobe sa okolinom i sve veću nesreću...


Malena je stvarno predivan film, i prije svega poučan. Odlična kombinacija slike, zvuka, boja, cjelokupne montaže i naravno – predivne (skoro pa savršene) Monice Bellucci, bez koje bi film bio jedno veliko ništa. Savršena uloga, koja pristaje njezinoj ljepoti, spojenoj s elegancijom, ženstvenošću i pokretima. Nije ni čudo što u filmu ne postoji osoba muškog spola koja se za njom nije okrenula. Namjerno sam rekla muška osoba, jer tu ne spadaju samo odrasli muškarci, već i dječaci koji su tek ušli u pubertet, i koje očarava pojava ovakve božice, predivnog ženskog tijela.

S vremenom, kroz film već postaje smiješno kako se svako muško biće u gradu nabacuje Maleni, naklanjaju joj se, dječaci jure biciklima s mjesta na mjesto samo kako bi ju vidjeli. I naravno, da ne spominjem njihove seksualne fantazije.
Najviše u cijeloj priči, gade mi se ljubomorne žene, koje se nisu mogle niti znale pomiriti sa činjenicom da je ona lijepa, kako god obojila svoju kosu, što god obukla i što god napravila. Najgora scena u filmu mi je definitivno ona kada se sve žene udruže i odluče unakaziti Malenu, jer im je ‘krala muževe’. Scena na koju se malo tko neće naježiti. Sav taj bijes na licima tih žena, spojen sa ljubomorom i zlim namjerama.


Malena je bila oličenje ljepote, i upravo zbog toga i predmet svih tračeva i glasina, i upravo ta ljepota zaslužna je za sve što se događa tijekom filma. Neki bi rekli; ‘prokletstvo ljepote’. Ja ne bi.
Ne vjerujem da Malena nije znala kako utječe na ljude u gradu, a bome je utjecala itekako. Sve se vrtilo oko Malene. I mislim da je to jedan od većih razloga zbog kojeg su se počeli stvarati problemi, jer jednostavno nije mogla podnijeti da čitav narod prati i kritizira svaki njezin pokret.
I na kraju, tu je Renato, koji je svjedok cijele priče o Maleni. On je u njoj vidio savršenu ženu, smatrao se njezinim spasiteljem, a bio je samo dječak koji ju je želio spasiti od naroda, i muke kroz koju je prolazila nezasluženo, i ne njezinom krivicom.

Film je nominiran za 2 Oscara, što potvrđuje izjavu da je film stvarno, stvarno dobar. Kraj je odličan, ne vjerujem da su ga mogli napraviti ikako bolje. Predivna glazba i quote, i uz to predivni talijanski jezik - sve što je potrebno za odlični završetak filma.

Renato Amoroso: ''I pedaled as fast as I could... As if I were escaping from longing, from innocence, from her. Time has passed, and I have loved many women. And as they've held me close... and asked if I will remember them I've said, "Yes, I will remember you." But the only one I've never forgotten is the one who never asked... Malena. ''


Lucy

20:10 - Komentiraj { 2 } #

12.03.2009.
Movie: Milk

Originalni naslov: Milk
Redatelj: Gus Van Sant
Uloge: Sean Penn, Emile Hirsch, Josh Brolin, Diego Luna, James Franco
Žanr: biografski, drama, romansa
Trajanje: 128'
Godina: 2008.
Trailer: LINK
Download: LINK



"His life changed history. His courage changed lives."


MSG 1977. godine u San Franciscu Harvey Milk (Sean Penn) izabran je kao jedan od zastupnika za gradski odbor. Ne bi to bilo ništa posebno da Harvey nije tako postao prvi gay političar ikada izabran od strane američkih građana. On nikada nije skrivao svoju seksualnost i ponosio se onime što jest. Njegova pobjeda na izborima nije značila samo poboljšanje za gay zajednicu San Francisca, već je Harvey odlučio bez kakvih predrasuda pomoći svima kojima je to potrebno. Brinuo se o svima, od starijih građana pa sve do običnih radnika, i pritom je svima postavio primjer što znači biti pravi borac za ljudska prava. Njegov rad, trud i zalaganje za građane i nihova prava nije prošlo nezamjećeno – prije svoje prijevremene smrti 1978. godine postao je pravi američki heroj.

Radnja filma prati posljednjih osam godina njegova života, počevši od vremena kada navršava četrdesetu u New Yorku. Ondje živi sa svojim partnerom i ljubavnikom Scottom Smithom (James Franco) te njih dvoje nakon nekog vremena odluče da je vrijeme za promjenu i tako odsele u San Francisco. Po dolasku otvaraju malenu trgovinu pod nazivom Castro Camera, u samom srcu radničkog dijela grada. Inspiriran novom okolinom, Harvey iznenadi Scotta, ali i samoga sebe kada odluči stupiti u političke vode. Nakon početnog uhodavanja i uz pomoć svojih bližnjih polako počinje stvarati svoje političko ime, a svojim vještim i zabavnim načinom govora uspjeva privući pažnju sve više građana. Uskoro dobije i svoju prvu političku funkciju, gdje mora surađivati s Danom Whiteom (Josh Brolin), što se pokaže kao pravi izazov. (filmski.net)


Ne znam zašto sam mrvicu više očekivala od filma. Mislim da je Sean za ovu ulogu dobio Oscara zato što je glumio homoseksualca, jer vjerujem da mu nije bilo lako biti nešto što nije, pogotovo u ovakvom seksualnom pitanju. Inače kada vidim da se dečki poljube ili nešto više (haha) vidim dva slatka dečka, a u filmu su bili bradati, dlakavi i staromodni muškarci. Tako da po tom pitanju nije bilo ugodno gledati.

No vratimo se na temu filma. Općenito ovakve me stvari zgražaju (ista stvar kao i sa rasizmom); napadanje homoseksualaca, pretnje, otkazi i slično (pogotovo u ovom slučaju, u 1977 godini). Tek se sada vidi razlika u tadašnjoj toleranciji i današnjoj. Sama tema je užano pipljiva, i mislim da nije bilo nimalo lako napraviti ovakav film, pogotovo ne samom Dustin Lance Blacku (napisao scenarij) koji je i sam homoseksualac.

Sean Penn je bio više nego uvjerljiv. Grimase su mu bile prečudne, totalno su uklopio u ulogu Milka, malo i scary, ali predobro u svakom pogledu. Tako da... bilo se jako lako uživiti u priču, film.
Smetalo mi je samo što sam od početka filma znala da će biti ubijen, tako da sam od polovice filma pa do kraja bila napeta. Ubojica se mogao lako pogoditi, iako sam u dijelu kad je davao govore pretpostavljala da će biti možda netko anoniman iz publike.
Najtužniji je sam kraj filma, kad se ponavljaju scene iz samog početka filma kad je Milk navršio 40. godinu života i kako govori da mu je 40, a da nije u životu ništa postigao. Te naravno kako je ipak toliko toga učinio za homoseksualce i njihovo prihvaćanje kod ljudi.

Harvey Milk: Without hope, life's not worth living.''

Harvey Milk: ''My name is Harvey Milk and I'm here to recruit you!"



Marionette

20:53 - Komentiraj { 3 } #

10.03.2009.
Movies: The Last Kiss (Posljednji Poljubac)

Originalni naslov: The Last Kiss
Redatelj: Tony Goldwyn
Uloge: Zach Braff, Jacinda Barrett, Casey Affleck, Rachel Bilson, Michael Weston, Eric Christian Olsen
Žanr: komedija, drama, romansa
Trajanje: 104'
Godina: 2006.
Trailer: LINK
Download: LINK



Američka preradba uspješnoga talijanskog filma ''L' Ultimo bacio''.


MSG Michael (Zach Braff) je arhitekt koji zalazi u svoje tridesete i u vezi je s djevojkom tri godine, no nikako da se vjenčaju. Kada Michael sazna da je Jenna (Jacinda Barrett) trudna, počinje preispitivati svoje osjećaje i svoje životne odluke, plašeći se kako njegova mladost polako prilazi kraju.

Kada na vjenčanju svog dugogišnjeg prijatelja upozna mladu studenticu Kim (Rachel Bilson), proradit će mu mašta i htjet će promijeniti monotoniju svoga života…


Film je remake talijanskog filma (koji još nisam pogledala), i ovaj sam skinula isključivo jer je remake napravio Paul Haggis, koji je također producirao ‘Crash’ (jedan od meni ‘pametnijih’ filmova) i ‘Million Dollar Baby’, od kojih su oba filma osvojila Oscare.
‘The Last Kiss’ je poučan film, govori o tome kako za neke stvari u životu ipak trebamo preuzeti odgovornosti, ali i da nam je ponekad potrebno ‘’ogledalo’’ kako bismo vidjeli što nam se u životu događa, i što sa životom radimo. Iako ima smiješnih dijelova; za koje je zaslužan Zach Braff; film nije komedijica koja će vas super zabaviti i nasmijati. Više se bavi odraslijim temama, kao veze, brakovi, trudnoća, odrastanje, starenje, prijateljstva i prijevare. Zach Braff se pokazao glumcem, te pokazao da nije samo smiješni dječačić koji nas je nasmijavao u poznatoj seriji 'Scrubs' iliti 'Stažist'.

Rachel Bilson mi je jako slatka u filmu, nju volim još od ‘The O.C.’, žao mi je što nema tako puno filmskih uloga (barem zasada), voljela bih ju vidjeti u nekoj novoj teen seriji ako ništa drugo. U filmu me razočaralo to što je pred kraj ispala totalna negativka.
Priča je snažna i realna, a sami kraj filma mi se jako sviđa, baš zato što ne znamo što se dalje dogodilo. Iako možemo pretpostaviti...

''Stephen: Stop talking about love. Every asshole in the world says he loves somebody. It means nothing. It still doesn't mean anything. What you feel only matters to you. It's what you do to the people you say you love, that's what matters. It's the only thing that counts.''


Lucy

21:16 - Komentiraj { 2 } #

09.03.2009.
Movie: John Tucker Must Die

Originalni naslov: John Tucker Must Die
Redatelj: Betty Thomas
Uloge: Jesse Metcalfe, Brittany Snow, Ashanti Douglas, Sophia Bush, Arielle Kebbel, Jenny McCarthy, Penn Badgley
Žanr: komedija, romansa
Trajanje: 89'
Godina: 2006.
Trailer: LINK
Download: LINK


Tri predivne djevojke smišljaju plan osvete, kada otkriju da ih je prevario školski zavodnik John Tucker.


MSG John Tucker (Jesse Metcalfe) je stereotipni zlatni dečko, najpopularniji u srednjoj školi, odlični košarkaš, i magnet za apsolutno sve djevojke u školi. Upravo zbog svega toga, dopušta si da istovremeno izlazi sa više djevojaka, koje su iz potpuno različitih 'grupica' i društava.

Svakoj od njih govori kako mu nije dozvoljeno izlaziti za vrijeme košarkaške sezone, te da moraju tajiti njihovu vezu. Iako se plan na prvi pogled čini i više nego dobar tri djevojke ga uspiju razotkriti.

Riječ je o ne baš tako pametnoj cheerleadersici Heather (Ashanti Douglas), aktivistici Beth (Sophia Bush) i bolesno ambicioznoj Carrie (Arielle Kebbel). Uz pomoć nove djevojke u gradu; Kate (Brittany Snow); trojka sprema osvetu kako bi zlatnog dečka spustile na zemlju.


Kad sam prvi put čula za film, naziv mi je bio poprilično glup i dosadan (još uvijek je), i još kada sam čula da se radi o teen komediji – rekoh; bolje ne. Recimo da sam se nagledala glupih teen komedijica sa ‘’cheerleadersicama’’, popularnim kučkama i ‘’neodoljivo-slatkim’’ dečkima.
Danas sam pogledala film po prvi puta, iako mi ga neki ljudi (koji uvijek preporuče glup film) preporučuju već duže vrijeme. Ne znam zašto sam ih poslušala, izgleda da danas nisam imala pametnijeg posla. Ah, da… Pa gledala sam ga zbog Penn Badgleya, mog najdražeg ‘Gossip Boya’. Koji btw ovdje ima užasno neukusnu frizuru, i cijeli film sam samo razmišljala o tome kako bi ga ošišalaaa. No, natrag na film.

Glumačka ekipa mi se sviđa, nitko nije ultra poznat, najviše se možda ističu Sophia Bush i pjevačica Ashanti, a i vrtlar iz ‘Desperate Housewives’; Jesse Metcalfe. Najiritantniju ulogu mi ima glavna glumica; Brittany Snow, koja me jako živcirala i u ‘Prom Night’. Slatka je ženska, ali i jako dosadna i iritantna. Barem meni.
Ne znam, film nije tako loš, ima puno gorih filmova ovog žanra, naravno i boljih. A začudo, na dosta scena sam se smijala, ne znam šta mi je ovih dana, nasmijava me i onaj najdebilniji humor. Recimo da mi je film dobro sjeo, jer nisam više od pola godine gledala nikakve teen filmove, pa mi je falilo ovako nešta. Naravno, kraj svi znate prije nego što se radnja zapravo počne odvijati, ali ništa drugo ni ne možemo očekivati od teen komedije, zar ne?

''Beth: I was so depressed I couldn't even enjoy the break-up sex.
[the other girls look at her]
Beth: Oh my God I am such a slut!''



Lucy

19:36 - Komentiraj { 5 } #

08.03.2009.
Movie: Slumdog Millionaire (Milijunaš S Ulice)

Originalni naslov: Slumdog Millionaire
Redatelj: Danny Boyle & Loveleen Tandan (co-director: India)
Uloge: Dev Patel, Anil Kapoor, Saurabh Shukla, Rajendranath Zutshi, Jeneva Talwar, Freida Pinto
Žanr: drama, romansa
Trajanje: 120'
Godina: 2008.
Trailer: LINK
Download: LINK



"Love and money... You have mixed them both."


MSG Priča o Jamalu Maliku, 18-godišnjem siročiću iz predgrađa Mumbaija koji će doživjeti najluđi dan svog života. Dok ga cijela nacija gleda u kvizu "Tko želi biti milijunaš?" samo je jedno pitanje udaljen od osvajanja milijun rupija. No, u pauzi snimanja između dva kviza Jamala uhite pod optužbom za varanje. Kako bi dijete sa ulice moglo toliko znati?

U očajničkom pokušaju da dokaže svoju nevinost, Jamal priča priču o svom životu u predgrađu u kojem su odrasli njegov brat i on, njihovim avanturama na ulici, susretima sa lokalnim bandama i o djevojci Latiki koju je volio i izgubio. (teen385.com)


Film sam do sada dva puta pogledala, prvi put sama (što mi je bilo i u planu) i drugi put s mamom. Mama je ovog puta bila važniji kritičar zbog toga što rijeđe gleda filmove nego ja, a kad je film ne uspava znači da je stvarno JAKO dobar. Slumdog Millionaire joj je bio dobar, toliko da sam joj morala snimiti film. To već puno govori. Jer... od ovog filma sam očekivala puno nakon Oscara, a dobila sam duplo više. Ne samo što je priča fantastično napravljena, već je cijeli film napet, realan i tužan. Jedna od najboljih drama, i općenito najboljih filmova ikada. Akademija ne griješi nikada očito. Za sada bih ovaj film mogla svrstati odmah iza The Hours.
Sve se odvija u policijskoj stanici gdje milijunaš opravdava policiji sve svoje točne odgovore iz emisije, i tako se prisjeća kako je koji odgovor naučio kroz svoj ne tako lagan život. Zanimljivo je kako je saznao za koji odgovor, tj kako je proživio taj odgovor.
Prikaz Indije, barem tog djela Indije, bio je stvarno šokantan. Sve neuredno, prljavo - puno smeća i u kojim uvjetima ti ljudi žive; peru robu, kako se djeca igraju, kakve stambene objekte imaju.


Jedna od najzanimljivijih scena u filmu je pauza na Miljunašu kad mu voditelj zapiše odgovor na zamagljeno ogledalo u wc-u (B) a on kad se vrati na emisiju uzima joker pola pola, gdje mu ostaju B i D odgovori, te odabire odgovor D. Nije imao povjerenja u voditelja, a voditelj je tada još više počeo sumljati u njegovo znanje. Bilo je stvarno teško za povjerovat tako neobrazovanom dečku da zna sve odgovore, ali izgleda da te ništa ne može tako dobro naučiti kao sam život. Bilo je tako lijepo što je velika publika navijala za njega tjekom emisije. Ljudi su gledali miljunaša i od domova, i s ulice i iz izloga.

Kroz film je prikazan i odnos dvoje braće. Jamal (miljunaš) je uvijek išao dobrim putem dok je njegov brat Prem odabrao loš put, i to otkada su bili mali, ali ipak me se dojmilo to što mu je brat pomogao baš u najtežim trenucima, pogotovo na samom kraju kad je pustio Latiku da ode k njemu.
Tu je naravno i ljubavna priča. Između Jamala i Latike, koji se vole od malenih nogu, od kada su se prvi put ugledali i koji su morali svašta proći da tek na kraju budu skupa.
Žalosno je koje su poslove morali raditi i kako su dolazili do zarade svi skupa. Kako su bili prisiljeni krasti i lagati, jer se to činio kao jedini izlaz. Najgore su prošla djeca koja su morala raditi i prosit za druge, pogotovo osljepljena djeca koja bi pjevanjem mogla još više zaraditi.


Drago mi je što putem ovakvog filma (i ovakvih filmova općenito) ljudi mogu vidjeti teške živote, zapravo jako teške živote, te tako cjeniti svoje.
I naravno vidjeti kakav je život u drugim zemljama, i vidjeti pravu stranu neke zemlje. Jer ja osobno nisam nimalo upoznata s Indijom previše, kao ni s načinom života ondje i njihovom kulturom.

Uz sam film moram izdvojit odličan soundtrack koji sam poslušala prije nego sam pogledala film, nisam mogla odoljeti. Čista petica. Jedna od najboljih izvedba tokom filma je O saya, pjesma se nevjerovatno uklopila u taj dio filma, sam početak, pjesma je izvedba od M.I.A-e i A. R. Rahmana, a druga je Paper Planes od M.I.A - pjesma je pre pre pre .... savršena. I naravno Jai Ho od A. R. Rahmana.

Film je do sada zaradio 217 milijuna dolara u kinima širom svijeta, a samo tijekom vikenda poslije dodjele Oscara, inkasirao je 12 milijuna dolara, što je bilo 43 posto više nego prethodnog vikenda. Slumdog millionaire je ovjenčan sa osam Oscara uključujući onog za najbolji film.

Odlična filmska ekipa, mjesto, glazba, priča, sve!

"Prem Kumar: Its getting hot in here.
Jamal Malik: Are you nervous?
Prem Kumar: [audience laughs] What? Am I nervous ? Its you whos in the hot seat, my friend!
Jamal Malik: Yes, sorry.

Middle Jamal: [seeing the Taj Mahal] Is this heaven?
Middle Salim: You're not dead Jamal.
Middle Jamal: What is it? Some hotel? "



Marionette

23:30 - Komentiraj { 12 } #

07.03.2009.
Movie: Death At A Funeral (Smrt Na Sprovodu)

Originalni naslov: Death At A Funeral
Redatelj: Frank Oz
Uloge: Matthew Macfayden, Rupert Graves, Peter Dinklage, Alan Tudyk, Daisy Donovan, Kris Marshall, Andy Nyman
Žanr: komedija
Trajanje: 90'
Godina: 2007.
Trailer: LINK
Download: LINK


Nepredviđene okolnosti prisiljavaju jednu disfunkcionalnu obitelj da zajedno očiste kosture iz ormara u komediji - s britanskim naglaskom.


MSG Danas je sprovod Danielova oca i on želi da sve ide po planu. Njegovog brata naprotiv zanima samo zavođenje zgodnih djevojaka tijekom službe, dečko njegove rođakinje uvjeren je da je u lijes zatvoren živ čovjek, a bočica s halucinogeim tabletama neprestano kola uokolo.

Kao da sve to nije dovoljno, pojavljuje se i misteriozni posjetitelj iz očeve prošlosti koji prijeti razotkrivanjem pokojnikove mračne tajne ukoliko mu ne plate poveću svotu.


Aaa, nema do britanskog humora. Još kad uz to dodate i crni humor – dobivate film na koji sigurno padam. Imam jako uvrnut ukus u komedije, a ovo je jedna uvrnuta komedija. Nema poznatih glumaca, odnosno imena koja bi vam nešto značila kad bi ih spomenila, ali moram reći da glumi Kris Marshall, kojeg neki možda znaju kao Nicka iz britanske serije ‘My family’ koja se nekad emitirala na našoj televiziji.

Svaki glumac u filmu mi je smiješan i zanimljiv na svoj način, najviše sam se smijala na ulogu glumca Alana Tudyka, koji je kroz cijeli film slučajno na drogama (umjesto valiuma uzeo krive tablete), i koji pravi budalu od sebe na sprovodu, hoda gol po krovovima, priviđaju mu se stvari i bića i na sve oko sebe gleda sa čudom. Pravio je tako smiješne face, da sam se oduševila koliko me puta tijekom filma uspio nasmijati do suza. Njegova faca koju nikad neću zaboraviti je ona kada je takav nadrogiran krenuo izraziti sućut udovici, i kako je u čudu gledao crnu mrežicu koju je imala na glavi. Taj kratki dio možete pogledati ovdje. http://www.youtube.com/watch?v=oEWqhTD2aSk :D
Nisam očekivala da će me film TOLIKO nasmijati, sveukupno u filmu ima možda 15 minuta kada se nisam smijala.
Jedna od smiješnijih scena mi je kada Howard prolazi kroz gužvu u kući kako bi došao do prijatelja, i rekao im ‘da su u govnima’ – sa ogromnim umjetnim osmjehom na licu, definitivno jedna od smiješnijih scena.
Naravno da film ima svojih mana, koji nema? Ali ova komedija me je pošteno nasmijala i zabavila, da mislim da ju ne biste trebali propustiti.

''Martha: Simon.
Simon: [from behind the locked bathroom door] Simon.
Martha: Simon!
Simon: Simon.
Martha: Si!
Simon: ...Mon.''



Lucy

14:33 - Komentiraj { 0 } #

06.03.2009.
Movie: No Reservations (Nema Rezervacija)

Originalni naslov: No Reservations
Redatelj: Scott Hicks
Uloge: Catherine Zeta-Jones, Aaron Eckhart, Abigail Breslin
Žanr: komedija, drama, romansa
Trajanje: 104'
Godina: 2007.
Trailer: LINK
Download: LINK



Film se temelji na često korištenom motivu i uvriježenoj uzrečici ''ljubav ide kroz želudac''.


MSG Kate Armstrong (Catherine Zeta-Jones) je uspješna, ali emocionalno hladna šefica kuhinje čiji se život okreće naglavačke kada, nakon smrti sestre, postaje skrbnica svoje devetogodišnje nećakinje Zoe (Abigail Breslin).

Istovremeno, vlasnica restorana (Patricia Clarkson) dovodi Nicka Palmera (Aaron Eckhart), koji imaju drugačiji, opušteniji pristup radu u kuhinji. Kate se osjeća ugroženo, te se između nje i Nicka javlja neprijateljstvo. No Kate uskoro shvaća da mora naučiti izraziti osjećaje i uspostaviti vezu s malom Zoe, a i odnosi između nje i Nicka postaju sve više i više bliski.


Jedno od ‘pravila’ tipičnih romantičnih komedija je ono da ‘što se više 2 osobe suprotnog spola ne podnose, to je veća mogućnost da će na kraju završiti zajedno’. To sam prepoznala i ovdje, iste minute kada se u film pojavio Nick, koji se nikako nije sviđao Kate. Zanimljivo je kod glumca Aaron Eckharta, koji glumi Nicka, kako mi se taj glumac gadio u ‘The Dark Knight’, ne samo njegova uloga jer je tamo bio negativac, već sama njegova faca i pojava. A ovdje je bilo sasvim suprotno. Zapravo, čak mi se i u nekim dijelovima činio sexy.
Opet sam ugodno iznenađena s ne-više-baš-tako-malom Abigail Breslin, ona mi je idući najdraži favorit nakon Dakote Fanning, što se tiče mladog Hollywooda, odnosno glumaca koji su mlađi od 20. I vjerujem da će njih dvije za koje desetljeće-dva, bili vrhunske glumice. Pogotovo ako sagledamo činjenicu da je Abigail već nominirana za Oscara.

Film me dosta podsjeća na ‘Raising Helen’, jer je Kate (Catherine Zeta-Jones) sestra poginula u prometnoj nesreći, pa je ona preuzela njezino dijete. Catherine puno bolje stoje uloge kučki, ovdje je 'mlaka', jedini onak bitchy dio u filmu mi je bio onaj kada ljuta izlazi iz kuhinje i baca sirov odrezak mušteriji na stol, jer se žalio kako prošli odrezak nije blago pečen lol.
Što se tiče filma, nije dosadan, ima svojih zanimljivih i tužnijih dijelova, ali većinom sam znala što će se dogoditi, nije bilo teško predvidjeti.

Kate: ''What are we going to do about work?
Nick: What we always do. You tell me what to do and then I'll go behind your back and do whatever I want.''



Lucy

00:32 - Komentiraj { 3 } #

04.03.2009.
Movie: Jumper (Skakač)

Originalni naslov: Jumper
Redatelj: Doug Liman
Uloge: Hayden Christensen, Samuel L. Jackson, Rachel Bilson, Jamie Bell, Max Thieriot
Žanr: akcija, avantura, ZF
Trajanje: 88'
Godina: 2008.
Trailer: LINK
Download: LINK



On može biti na više mjesta odjednom. Zbog toga mu je život u opasnosti.


MSG David Rice (Hayden Christensen) je 'Jumper', teleporter, koji može ići svugdje, kad god poželi. On može vidjeti 20 zalazaka sunca u jednom danu, provesti svoju djevojku diljem svijeta u tren oka i ugrabiti milijun dolara u nekoliko minuta. No njegov se život naglo promijeni kada ga počne loviti tajanstvena organizacija prisegla da će ubiti sve skakače.

Nevoljko sklapajući savez s još jednim mladim skakačem, David ulazi u rat koji je bijesnio tisućama godina. Dok bježi diljem svijeta, polako otkriva zapanjujuću istinu o vlastitoj prošlosti i svojoj obitelji. Od zapadne Amerike do ulica Tokya i ruševina Rima, Davidova globalna odiseja prvo je poglavlje epske avanture.


Radnja filma mi je zanimljivo osmišljena, kad bi barem takvo što stvarno postojalo... Da možemo skakati s mjesta na mjesto, ručati na sfingi u Egiptu, skočiti do Big Bena u Londonu, i vratiti se u New York do večere. Svi su barem jednom razmišljali što bi napravili i gdje otišli kada bi se u sekundi mogli premjestiti na bilo koje mjesto za Zemlji. Ali film ima previše nedostataka, a dosta potencijala, i mogli su malo duže raditi na priči i popraviti barem neke od nedostataka.
Da u filmu nema tzv. 'paladina', odnosno onih koji love i ubijaju skakače (jer ''samo Bog može biti na više mjesta odjednom'') - film bi bio promašaj. Jednog od tih paladina glumi Samuel L. Jackson, koji je po mom mišljenju najzanimljiviji u filmu, jer je on zaslužan za svu akciju.
No, i ti paladini se pojavljuju prerijetko, jedino na kraju 'zagusti'. Ostatak filma se sastoji od toga kako David (Hayden Christensen), skače s mjesta na mjesto, krade novce iz banke i uživa. Hayden je ok ovdje, nije previše dobar, ali nije ni loš. Sporedne uloge u filmu imaju i Rachel Bilson i moja uvijek najdraža Diane Lane, koja glumi Davidovu mamu, žao mi je samo što se u filmu pojavila tek nekoliko puta od par minuta.
Film dobar za sanjarenje, i onda kada samo želite pustiti mozak na pašu.

David: ''Let me tell you about my day so far. Coffee in Paris, surfed the Maldives, took a little nap on Kilimanjaro. Oh, yeah, I got digits from this Polish chick in Rio. And then I jumped back for the final quarter of the N.B.A. finals--courtside of course. And all that was before lunch. I could go on, but all I'm saying is, I'm standing on top of the world.''


Lucy

14:29 - Komentiraj { 3 } #

03.03.2009.
Movie: Under The Tuscan Sun (Pod Suncem Toskane)

Originalni naslov: Under The Tuscan Sun
Redatelj: Tom Sternberg, Audrey Wells
Uloge: Diane Lane, Sandra Oh, Lindsay Duncan, Raoul Bova, Vincent Riotta
Žanr: komedija, drama, romansa
Trajanje: 113'
Godina: 2003.
Trailer: LINK
Download: LINK



Film baziran na istoimenim memoarima Franes Mayes.


MSG Frances (Diane Lane) je spisateljica iz San Francisca čiji sretan brak završava katastrofom. Kako bi joj podigli moral, prijateljice je nagovaraju na putovanje autobusom po Tuscany. Tu, u trenutku zanosa, Frances kupujue oronulu vilu.

Dovodi skupinu čudaka i imigranata kako bi joj porpavili kuću. U godini dana, koliko traju radovi, Frances ugošćuje prijateljicu iz New Yorka, u potrazi za ljubavi. Njena gošća za početak 'pada' na oženjenog trgovca nekretninama, a poslje i na šarmantnog stranca. (filmski.net)


Ovo je prva uloga Diane Lane s kojom sam se (jednom davno) susrela, i trenutno mogu reći meni njezina najdraža. U ovoj ulozi prošla je kroz tugu, sreću, ljubav i bol, i iznenađenja koja joj donosi život. Plakala je, skakala od veselja, bila razočarana… Ali je ipak uspjela shvatiti neke ljepote života kojeg živi, iako je prošla kroz teška razdoblja. Ne mogu zamisliti ijednu drugu gumicu koja bi bolje pristajala uz tu ulogu od same Diane Lane, koja mi svakim filmom postaje sve draža.
Italija… Mogu reći da mi je svaki kadar u filmu bio predivan, svaka zraka sunca kao da je imala svoje značenje. Predivan posao su napravili sa filmom, Toskana je prikazana u tako predivnom svjetlu da odmah poželite da ste tamo, i da kupite upravo jednu takvu vilu kakvu je kupila Frances.


Sve slike u filmu popraćene su i lijepim i poučnim quotesima, i tijekom filma ćete se susresti sa puno rečenica koje će ostaviti nekakav poseban trag, i koje će vas natjerati da o svemu tomu dobro razmislite.
Osim same Toskane i Italije, predivna je i vila koju je kupila, zanimljivo je bilo gledati kako kroz cijeli film radi na njoj, dograđuje ju i unosi dio sebe u nju. Da bi na kraju ta ista vila izrasla u upravo ono što je i tražila od nje.
Film se bavi temom ljubavi, i jedan zanimljiv quote koji mi je ostao u pamćenju je; ‘What is it about love that makes us so stupid?’. Neću vam otkriti detalje i reći o čemu se radi, ali mogu reći da film ima stvarno lijepih pouka, i da je priča sama po sebi jako lijepa i životna.

Frances: [voiceover] ''Every day I watch for the old man with the flowers, and I wonder, was he born here? Did he love someone here? Did he lose someone here? He doesn't seem as curious about me, but that's all right. These days I'm something of a loner myself.''

Frances: [voiceover] ''What is it about love that makes us so stupid?''



Lucy

20:17 - Komentiraj { 4 } #

03.03.2009.
81st Oscar Awards - Part Four


Beyonce je na ovim Oscarima bila odlična, mislim da je njena pojava totalno podigla atmosferu. Nastup je počeo tako da je Hugh Jackman napomenuo kako se mjuzikli konačno vraćaju. Te su otpjevali djelove iz poznatih filmova kao što su Chicago, Moulin Rouge a dio kad su pjevali Big Spender mi je bio osobno najbolji.






Marionette

15:32 - Komentiraj { 4 } #

01.03.2009.
81st Oscar Awards - Part Three



9. Best Achievement in Cinematography, nominirani:

Slumdog Millionaire (2008): Anthony Dod Mantle WINNER
Changeling (2008)
The Curious Case of Benjamin Button (2008)
The Dark Knight (2008)
The Reader (2008)

10. Best Achievement in Editing, nominirani:

Slumdog Millionaire (2008): Chris Dickens WINNER
The Curious Case of Benjamin Button (2008)
The Dark Knight (2008)
Frost/Nixon (2008)
Milk (2008/I)



11. Best Achievement in Art Direction, nominirani:

The Curious Case of Benjamin Button (2008): Donald Graham Burt, Victor J. Zolfo WINNER
Changeling (2008)
The Dark Knight (2008)
The Duchess (2008)
Revolutionary Road (2008)

12. Best Achievement in Costume Design, nominirani:

The Duchess (2008): Michael O'Connor WINNER
Australia (2008)
The Curious Case of Benjamin Button (2008)
Milk (2008/I)
Revolutionary Road (2008)



13. Best Achievement in Makeup, nominirani:

The Curious Case of Benjamin Button (2008): Greg Cannom WINNER
The Dark Knight (2008)
Hellboy II: The Golden Army (2008)

14. Best Achievement in Music Written for Motion Pictures, Original Score, nominirani:

Slumdog Millionaire (2008): A.R. Rahman WINNER
The Curious Case of Benjamin Button (2008)
Defiance (2008)
Milk (2008/I)
WALL·E (2008)



15. Best Achievement in Music Written for Motion Pictures, Original Song, nominirani:

Slumdog Millionaire (2008): A.R. Rahman, Sampooran Singh Gulzar("Jai Ho") WINNER
Slumdog Millionaire (2008) ("O Saya")
WALL·E (2008)

16. Best Achievement in Sound, nominirani:

Slumdog Millionaire (2008): Ian Tapp, Richard Pryke, Resul Pookutty WINNER
The Curious Case of Benjamin Button (2008)
The Dark Knight (2008)
WALL·E (2008)
Wanted (2008)



17. Best Achievement in Sound Editing, nominirani:

The Dark Knight (2008): Richard King WINNER
Iron Man (2008)
Slumdog Millionaire (2008)
WALL·E (2008)
Wanted (2008)

18. Best Achievement in Visual Effects, nominirani:

The Curious Case of Benjamin Button (2008): Eric Barba, Steve Preeg, Burt Dalton, Craig Barron WINNER
The Dark Knight (2008)
Iron Man (2008)



19. Best Animated Feature Film of the Year, nominirani:

WALL·E (2008): Andrew Stanton WINNER
Bolt (2008)
Kung Fu Panda (2008)

20. Best Foreign Language Film of the Year, nominirani:

Okuribito (2008) (Japan) WINNER
Der Baader Meinhof Komplex (2008) (Germany)
Entre les murs (2008) (France)
Revanche (2008) (Austria)
Vals Im Bashir (2008) (Israel)



21. Best Documentary, Features, nominirani:

Man on Wire (2008): James Marsh, Simon Chinn WINNER
The Betrayal - Nerakhoon (2008)
Encounters at the End of the World (2007)
The Garden (2008/I)
Trouble the Water (2008)

22. Best Documentary, Short Subjects, nominirani:

Smile Pinki (2008): Megan Mylan WINNER
The Conscience of Nhem En (2008)
The Final Inch (2009)
The Witness from the Balcony of Room 306 (2008)



23. Best Short Film, Animated, nominirani:

Maison en petits cubes, La (2008): Kunio Katô WINNER
Ubornaya istoriya - lyubovnaya istoriya (2007)
Oktapodi (2007)
Presto (2008)
This Way Up (2008)

24. Best Short Film, Live Action, nominirani:

Spielzeugland (2007): Jochen Alexander Freydank WINNER
Auf der Strecke (2007)
Manon sur le bitume (2007)
New Boy (2007)
Grisen (2008)

Lucy

20:18 - Komentiraj { 2 } #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

komentari da/ne

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


FEATURED ACTRESS / ACTOR


AAdam Jared Brody (rođen 15. prosinca 1979.) je američki glumac najpoznatiji po ulozi Seth Cohena u američkoj televizijskoj seriji ‘The O.C.’. Također je bio bubnjar indie rock grupe ‘Big Japan’. No, u glazbenoj karijeri nije uspio toliko koliko u glumačkoj.
Adam je rođen u San Diegu, California, i ima 2 brata blizanca. Koliko je poznato, već je jedno vrijeme slobodan, i o njegovim vezama nema novosti još otkako je prekinuo sa glumicom Rachel Bilson s kojom je bio za vrijeme emitiranja serije 'The O.C.' (filmografija)


FEATURED TRAILER





REVIEWED





-- Lucy LB --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
The O.C.

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Last House On The Left
The Haunting in Connecticut
The Ten

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Kate Hudson
3. Reese Witherspoon
4. Sandra Bullock
5. Jennifer Connelly
6. Penelope Cruz
7. Meryl Streep
8. Diane Lane
9. Scarlett Johansson
10. Rachel McAdams

• TOP 10 ACTORS •
1. Jim Carrey
2. Jack Nicholson
3. Tom Hanks
4. Robert De Niro
5. Jack Black
6. Hugh Jackman
7. Seth Rogen
8. Johnny Depp
9. Ben Stiller
10. Brendan Fraser


-- Marionette --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
Girls Next Door

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Russell Girl
Hunddog
Pride & Glory

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Meryl Streep
3. Kate Winslet
4. Evan Rachel Wood
5. Scarlett Johansson

• TOP 10 ACTORS •
1. Leonardo DiCaprio
2. Jim Carrey
3. Macaulay Culkin
4. Robin Williams
5. Bill Murray


PRESS PAUSE CREW


RANDOM PICTURE