Movie: In The Land Of Women - Press Pause - Blog.hr
18.02.2009.
Movie: In The Land Of Women

Originalni naslov: In The Land Of Women
Redatelj: Jon Kasdan
Uloge: Adam Brody, Meg Ryan, Kristen Stewart, Olyimpia Dukakis, Makenzie Vega
Žanr: drama, romansa, komedija
Trajanje: 97'
Godina: 2007.
Trailer: LINK
Download: LINK



Najteža stvar kod gubitka ljubavi - je pronaći put natrag.


MSG Carter Webb (Adam Brody) je scenarist 'mekih pornografskih filmova', i upravo ga je ostavila djevojka, svjetski popularna glumica. Njegov život više nema smisla, i on izgubi bilo kakvu volju, pa se prepusti dobrodošlom odmaku od Los Angelesa, i privremeno se preseli kod bake. Tamo pokušava uvesti red u neurednu kuću, usput se snalazeći oko sve luđe bake, koja ne brine pretjerano o ičemu.

U susjedstvu upoznaje Sarah Hardwicke (Meg Ryan), s kojom se brzo povezuje. Oboje se bore sa nekim stvarima u životu, i dok Sarah ima ozbiljan problem, jer ima rak, Carter pokušava izliječiti svoje slomljeno srce. On upoznaje i Sarinu kćer Lucy (Kristen Stewart), s kojom se također poveže. Njegov život dobiva nove boje, ali ni jedna, ni druga, nisu prava opcija za njega. Njihov odnos postaje samo svojevrsni most do boljega mjesta, gdje se iscjeljuju rane, upoznaju novi ljudi, i shvaćaju neke odavno vidljive činjenice.


Kad sam prvi puta pogledala film, nije mi bio ništa posebno. A već kada sam ga pogledala 2. puta, svidio mi se puno više. Vjerovatno nisam bila raspoložena kada sam ga prvi puta gledala, jer je film dosta dobar. Prije svega, jer glumi moja životna ljubav; Adam Brody - što filmu daje ogromni plus. Najtužniji dio s njim mi je bio onaj na početku kada je cura prekidala s njim, a on ju molio da ga ne napušta :( Ne znam koliko cura mora biti glupa da prekine sa takvim dečkom lol. No, vraćam se na film. Mogu i reći da je čudan. Očekivala sam neki sretan kraj, a sretnog kraja nema. Kraj je realan, ono što bi se dogodilo i u stvarnom životu. Nema nikakvog preuveličavanja, izmišljanja, dodavanja scena koje u realnom svijetu nikada ne vidimo. Baš onako kako jest. Sarah (Meg Ryan) se bori sa rakom, i sviđa mi se njezina gluma ovdje; izgledala je poprilično iscrpljeno - i fizički i psihički, i pokretima i ponašanjem.

Film nam prikazuje životne situacije, koje su neizbježne i protiv kojih se moramo boriti kako znamo. Neki se s problemima znaju nositi, a neki za njih krive sve druge osim sebe. Što nas dovodi i do jedne od velikih ljudskih osobina - slabosti. Kristen Stewart ovdje glumi tinejdžericu koja ne razumije svoju mamu, i krivi ju za sve. Ali sviđa mi se kako se s vremenom mijenja njezin odnos sa mamom.
Stvarno realan film, sa dosta čudnim završetkom (očekivat ćete puno više, i očekivat ćete da će se sve razriješiti), a upravo taj završetak daje tu realnost filmu. Nema trčanja drugima u zagrljaj, liječenja bolesti same od sebe, ali zato prikazuje onakav život kakav ga svi mi živimo.

Sarah: ''Listen, I don't know what happens next. I'm just going to keep loving you and I'm going to keep hoping you let me into your life. I will make mistakes, of course, but I'll always be there for you. ''



22:25 - Komentiraj { 1 } #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

komentari da/ne

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


FEATURED ACTRESS / ACTOR


AAdam Jared Brody (rođen 15. prosinca 1979.) je američki glumac najpoznatiji po ulozi Seth Cohena u američkoj televizijskoj seriji ‘The O.C.’. Također je bio bubnjar indie rock grupe ‘Big Japan’. No, u glazbenoj karijeri nije uspio toliko koliko u glumačkoj.
Adam je rođen u San Diegu, California, i ima 2 brata blizanca. Koliko je poznato, već je jedno vrijeme slobodan, i o njegovim vezama nema novosti još otkako je prekinuo sa glumicom Rachel Bilson s kojom je bio za vrijeme emitiranja serije 'The O.C.' (filmografija)


FEATURED TRAILER





REVIEWED





-- Lucy LB --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
The O.C.

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Last House On The Left
The Haunting in Connecticut
The Ten

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Kate Hudson
3. Reese Witherspoon
4. Sandra Bullock
5. Jennifer Connelly
6. Penelope Cruz
7. Meryl Streep
8. Diane Lane
9. Scarlett Johansson
10. Rachel McAdams

• TOP 10 ACTORS •
1. Jim Carrey
2. Jack Nicholson
3. Tom Hanks
4. Robert De Niro
5. Jack Black
6. Hugh Jackman
7. Seth Rogen
8. Johnny Depp
9. Ben Stiller
10. Brendan Fraser


-- Marionette --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
Girls Next Door

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Russell Girl
Hunddog
Pride & Glory

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Meryl Streep
3. Kate Winslet
4. Evan Rachel Wood
5. Scarlett Johansson

• TOP 10 ACTORS •
1. Leonardo DiCaprio
2. Jim Carrey
3. Macaulay Culkin
4. Robin Williams
5. Bill Murray


PRESS PAUSE CREW


RANDOM PICTURE