Movie: The Messengers (Glasnici Zla) - Press Pause - Blog.hr
03.01.2009.
Movie: The Messengers (Glasnici Zla)

Originalni naslov: The Messengers
Uloge: Kristen Stewart, Dylan McDermott, Penelope Ann Miller, John Corbett
Žanr: drama, horor, triler
Trajanje: 90'
Godina: 2007.
Trailer: LINK
Download: LINK




Postoje dokazi da su djeca vrlo osjetljiva na nadnaravne pojave. Oni vide ono što odrasli ne mogu. One vjeruju u ono što odrasli poriču. I oni nas pokušavaju upozoriti.

Image and video hosting by TinyPic

MSG Roy Solomon (Dylan McDermott), sa svojom ženom Denise, njihovom tinejdžerskom kćeri Jessicom (Kristen Stewart) i njihovim malim sinom Benom, preseli se iz Chicaga na staru farmu u Sjevernoj Dakoti kako bi očvrstili svoju obitelj. Jedan od razloga selidbe je Royova nezaposlenost i Jessicina automobilska nesreća, koja je donijela ozbiljne probleme Benu.

Roy na farmi zasadi suncokrete i zaposli stranca Burwella kako bi mu pomogao s njima do žetve. Kada Jessica počne viđati duhove u kući, roditelji joj ne vjeruju. Dok im ona nastoji pokazati da nije luda, niti želi privući njihovu pažnju, otkriva sudbinu bivših vlasnika kuće.

Image and video hosting by TinyPic

Napokon horor/triler koji nije glupost. Ima, naravno puno boljih i originalnijih, ali za razliku od ostalih horora koje sam pogledala u zadnje vrijeme, ovaj je poprilično dobar. Iako nisam sigurna u to, govori o tome kako mala djeca imaju neku sposobnost da vide ono što odrasli ne vide. Točnije - duhove. A opet, zanima me kada ta 'sposobnost' nestaje? No, bilo kako bilo, film su napravili dosta dobro. Stavili slatkastog dječačića kako prstom upire u prazninu u prostoriji, a on zapravo vidi duhove i čudovišta, i pritom se smješka. U filmu glumi i Kristen Stewart, koju ste imali priliku gledati u 'Sumraku', i ovdje igra ulogu tinejdžerice koja se preselila u novi grad, i uskoro počinje viđati čudne stvari u kući. Ono što me i inače živcira u hororima je kada se nekom ne vjeruje kada viđa duhove i paranormalne stvari. U ovom slučaju, njezini roditelji koji ne vjeruju sve dok i njih ne počnu napadati, a onda se naravno ispričavaju što joj nisu vjerovali. Nisam sigurna je li film prerada nekog japanskog horora, jer film ima nekih elemenata zbog kojih sam to pomislila. Nema nikakvu posebno kompliciranu priču, niti pretjerane zaplete, ali ne vjerujem da će ikome biti dosadan.

''Jess: You see them too... Don't you?''


00:03 - Komentiraj { 7 } #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

komentari da/ne

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


FEATURED ACTRESS / ACTOR


AAdam Jared Brody (rođen 15. prosinca 1979.) je američki glumac najpoznatiji po ulozi Seth Cohena u američkoj televizijskoj seriji ‘The O.C.’. Također je bio bubnjar indie rock grupe ‘Big Japan’. No, u glazbenoj karijeri nije uspio toliko koliko u glumačkoj.
Adam je rođen u San Diegu, California, i ima 2 brata blizanca. Koliko je poznato, već je jedno vrijeme slobodan, i o njegovim vezama nema novosti još otkako je prekinuo sa glumicom Rachel Bilson s kojom je bio za vrijeme emitiranja serije 'The O.C.' (filmografija)


FEATURED TRAILER





REVIEWED





-- Lucy LB --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
The O.C.

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Last House On The Left
The Haunting in Connecticut
The Ten

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Kate Hudson
3. Reese Witherspoon
4. Sandra Bullock
5. Jennifer Connelly
6. Penelope Cruz
7. Meryl Streep
8. Diane Lane
9. Scarlett Johansson
10. Rachel McAdams

• TOP 10 ACTORS •
1. Jim Carrey
2. Jack Nicholson
3. Tom Hanks
4. Robert De Niro
5. Jack Black
6. Hugh Jackman
7. Seth Rogen
8. Johnny Depp
9. Ben Stiller
10. Brendan Fraser


-- Marionette --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
Girls Next Door

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Russell Girl
Hunddog
Pride & Glory

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Meryl Streep
3. Kate Winslet
4. Evan Rachel Wood
5. Scarlett Johansson

• TOP 10 ACTORS •
1. Leonardo DiCaprio
2. Jim Carrey
3. Macaulay Culkin
4. Robin Williams
5. Bill Murray


PRESS PAUSE CREW


RANDOM PICTURE