Movie: Raising Helen (Sve Za Helen) - Press Pause - Blog.hr
07.12.2008.
Movie: Raising Helen (Sve Za Helen)

Originalni naslov: Raising Helen
Uloge: Kate Hudson, John Corbett, Joan Cusack, Hayden Panettiere, Abigail Breslin
Žanr: komedija, drama, romansa
Trajanje: 119'
Godina: 2004.
Trailer: LINK
Download: LINK




Helen cvate modna karijera, a život joj ne može biti bolji. Sve dok ne dođe do tragedije u obitelji, i karijeru mora zamijeniti - troje djece.

Image and video hosting by TinyPic

MSG Helen Harris (Kate Hudson) ima život o kakvom je oduvijek sanjala; modna karijera joj napreduje iz dana u dan, redovito posjećuje modne revije, a svake večeri se zabavlja u luksuznim noćnim klubovima. No, sve što je lijepo kratko traje, te njezin skoro savršeni život prekida telefonski poziv, kojim saznaje da joj je sestra na skrb ostavila troje djece; 15-godišnju Audrey (Hayden Panettiere), 10-godišnjeg Henryja i 5-godišnju Sarah (Abigail Breslin).

Svi znaju da je Helen najglamuroznija teta, ali što ona zapravo zna o odgajanju djece? Zabavljanje do 3 sata u noći, baš i nije lako uskladiti sa spremanjem djece za školu i vrtić. Putem nailazi podršku na najneobičnijem mjestu - u novoj školi koju djeca pohađaju. Tamo upoznaje župnika i ravnatelja Dana Parketa (John Corbett), i shvaća da se treba odlučiti između bezbrižnog života kojeg je do sada vodila, i onog kojeg tek počinje voljeti.

Image and video hosting by TinyPic

Iako stvarno volim Kate Hudson, i iako mi je ovaj film drag, glupo mi je to što Kate uvijek dobiva iste uloge. Možda je stvorena za romantične komedije, jer izgleda da ju samo vuku po slatkim ulogama. Ali sve bi dala da dobije neku ulogu ozbiljnu i tešku. No, da se vratim na film. Ne bih ga baš nazvala komedijom, kao ni romansom iako ima elemenata tu i tamo. Više je obiteljska drama nego spomenuti žanrovi. Kate je slatkica, ništa novo. Ali meni se najviše svidjela uloga Hayden Panettiere. Zapravo, ovo mi je njezina najdraža uloga, dobro je prikazala curu u pubertetu. Bez pretjerivanja i onako kako jest. U nekim stvarima me podsjetila na mene prije nekoliko godina. U filmu se par puta pojavljuje i Paris Hilton, pa eto još jednog plusa filmu :) Najljepši dio filma mi je kraj. Kada se napokon otkriva što je točno Lindsay (ona koja je umrla) napisala svojim sestrama u oporukama. Ono što je napisala Helen saznajemo odmah čim dobije oporuku u ruke, ali me cijeli film zanimalo što je točno napisala svojoj drugoj sestri. I taj quote mi je predivan (dio napisan dolje), šteta što je jako dugačak pa ga nisam mogla cijelog napisati. Ako vas zanima cijeli quote možete ga pročitati ovdje, onaj 4. najduži quote. U tome dijelu također saznajemo zašto se film zove baš 'Raising Helen'. Lijepa priča i lijep film dobar za opuštanje.

Lindsay [voiceover]: ''Respect her Jenny. Give her a shot. We're family and I'm counting on you to keep everyone together. I know, Helen will certainly need some help learning how to be a mother to my kids, but I've got you for that. And who could be better? After all, you raised Helen, you'll teach her how to be a mom. Just like you taught her how to tie her shoes. I can still hear you telling her, "The bunny goes around the tree, and into the burrow...''


16:23 - Komentiraj { 9 } #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

komentari da/ne

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


FEATURED ACTRESS / ACTOR


AAdam Jared Brody (rođen 15. prosinca 1979.) je američki glumac najpoznatiji po ulozi Seth Cohena u američkoj televizijskoj seriji ‘The O.C.’. Također je bio bubnjar indie rock grupe ‘Big Japan’. No, u glazbenoj karijeri nije uspio toliko koliko u glumačkoj.
Adam je rođen u San Diegu, California, i ima 2 brata blizanca. Koliko je poznato, već je jedno vrijeme slobodan, i o njegovim vezama nema novosti još otkako je prekinuo sa glumicom Rachel Bilson s kojom je bio za vrijeme emitiranja serije 'The O.C.' (filmografija)


FEATURED TRAILER





REVIEWED





-- Lucy LB --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
The O.C.

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Last House On The Left
The Haunting in Connecticut
The Ten

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Kate Hudson
3. Reese Witherspoon
4. Sandra Bullock
5. Jennifer Connelly
6. Penelope Cruz
7. Meryl Streep
8. Diane Lane
9. Scarlett Johansson
10. Rachel McAdams

• TOP 10 ACTORS •
1. Jim Carrey
2. Jack Nicholson
3. Tom Hanks
4. Robert De Niro
5. Jack Black
6. Hugh Jackman
7. Seth Rogen
8. Johnny Depp
9. Ben Stiller
10. Brendan Fraser


-- Marionette --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
Girls Next Door

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Russell Girl
Hunddog
Pride & Glory

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Meryl Streep
3. Kate Winslet
4. Evan Rachel Wood
5. Scarlett Johansson

• TOP 10 ACTORS •
1. Leonardo DiCaprio
2. Jim Carrey
3. Macaulay Culkin
4. Robin Williams
5. Bill Murray


PRESS PAUSE CREW


RANDOM PICTURE