Movie: Stepfordske Supruge - Press Pause - Blog.hr
10.09.2008.
Movie: Stepfordske Supruge

Originalni naslov: The Stepford Wives
Uloge: Nicole Kidman, Matthew Broderick, Christopher Walken, Bette Midler, Faith Hill
Žanr: fantastika, drama, triler
Trajanje: 93'
Godina: 2004.
Trailer: LINK
Download: LINK




Remake filma iz 1975. nastao je po istoimenom romanu, a bavi se robotima, savršenim suprugama i neurotičnim parom s Manhattana kao njihovim susjedima.

Image and video hosting by TinyPic

MSG Joanna (Nicole Kidman), predsjednica tv postaje, i njen suprug Walter su se nakon njenog blagog živčanog sloma preselili s Manhattana u pomalo chic i moderni Stepford u Connecticutu. Nakon što je malo po malo upoznavala svoje susjede, bivala je sve sigurnija da se dešava nešto vrlo čudno. Tri žene koje žive u okolnim kućama sve do jedne izgledaju presavršeno, ispeglanih osobnosti bez ikakvih posebnih osobina. Sve, osim njene nove prijateljice Bobbie (Bette Midler) koja je neurotična, ironična i sklona alkoholu.

Njuškajući okolo, njih dvije otkrivaju da je Joannina sumnja potpuno opravdana i da su zbilja te žene pomalo slične robotima. No, one i jesu roboti za koje su ih zamjenili njihovi udruženi supruzi u želji za poslušnim, seksualno krotkim suprugama bez ikakvih drugih karakternih osobina. Hoće li se Bobbie i Joanna uspjeti izvući iz cijele priče prije no što bude prekasno?

Image and video hosting by TinyPic

Nisam do sad ni primjetila da nisam recenzirala ni jedan film od meni najdraže glumice, Nicole Kidman, čiju sam filmografiju ujedno i cijelu pogledala. Tako da me sad sramota lol. Neki dan je na tv-u bio ovaj film, pa sam vam ga odlučila predstavit. Ovo je obrada istoimenog filma iz 1975. godine, većina filmskih kritičara je prigovaralo da film nije tako dobar kao original, ali iskreno, remake bilo koje vrste nikad nikom nije dobar i naravno da je svima uvijek bolji original. Tako da neću ništa uspoređivati. Film sam po sebi je odličan. Sviđa mi se kako su uredili cijeli Stepford, kako je svaka stvar na svom mjestu, a svaka kretnja 'supruga' profinjena, usklađena i savršena. Najjače mi je kad Nicole dođe na njihov 'fitness', pa ih sve s čuđenjem gleda lol, taj dio ima i u traileru. Što dalje film odmiče, to je zanimljiviji i napetiji. Nicole je, kao uvijek, pokazala vrhunsku glumu. Također, u filmu se vidi koliko je zapravo visoka, Broderick pored nje izgleda ko patuljak :D Ako volite miss Kidman, pogledajte obavezno film, ni u ovome vas neće razočarat.

Joanna: ''This place does something to people. All of the women are always busy and perfect and smiling, and all of the men are always happy.''



Ryan Phillippe (34) // Colin Firth (48)
23:28 - Komentiraj { 9 } #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

komentari da/ne

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


FEATURED ACTRESS / ACTOR


AAdam Jared Brody (rođen 15. prosinca 1979.) je američki glumac najpoznatiji po ulozi Seth Cohena u američkoj televizijskoj seriji ‘The O.C.’. Također je bio bubnjar indie rock grupe ‘Big Japan’. No, u glazbenoj karijeri nije uspio toliko koliko u glumačkoj.
Adam je rođen u San Diegu, California, i ima 2 brata blizanca. Koliko je poznato, već je jedno vrijeme slobodan, i o njegovim vezama nema novosti još otkako je prekinuo sa glumicom Rachel Bilson s kojom je bio za vrijeme emitiranja serije 'The O.C.' (filmografija)


FEATURED TRAILER





REVIEWED





-- Lucy LB --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
The O.C.

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Last House On The Left
The Haunting in Connecticut
The Ten

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Kate Hudson
3. Reese Witherspoon
4. Sandra Bullock
5. Jennifer Connelly
6. Penelope Cruz
7. Meryl Streep
8. Diane Lane
9. Scarlett Johansson
10. Rachel McAdams

• TOP 10 ACTORS •
1. Jim Carrey
2. Jack Nicholson
3. Tom Hanks
4. Robert De Niro
5. Jack Black
6. Hugh Jackman
7. Seth Rogen
8. Johnny Depp
9. Ben Stiller
10. Brendan Fraser


-- Marionette --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
Girls Next Door

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Russell Girl
Hunddog
Pride & Glory

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Meryl Streep
3. Kate Winslet
4. Evan Rachel Wood
5. Scarlett Johansson

• TOP 10 ACTORS •
1. Leonardo DiCaprio
2. Jim Carrey
3. Macaulay Culkin
4. Robin Williams
5. Bill Murray


PRESS PAUSE CREW


RANDOM PICTURE