Movie: Fool's Gold (Nije Zlato Sve Što Sja) - Press Pause - Blog.hr
07.08.2008.
Movie: Fool's Gold (Nije Zlato Sve Što Sja)

Originalni naslov: Fool's Gold
Uloge: Matthew McConaughey, Kate Hudson, Donald Sutherland, Alexis Dziena
Žanr: avantura, komedija, romansa
Trajanje: 113'
Godina: 2008.
Trailer: LINK





Kate Hudson i Matthew McConaughey opet zu zajedno na velikom platnu u novoj komediji. Ovaj put zajedno traže tajanstveno blago.


MSG Ben 'Finn' Finnegan (Matthew McConaughey) je moderni lovac na blago, a njegova posljednja fantazija je pronaći Queen's Dowry, potonuli brod iz 18. stoljeća koji je prevozio dragocjen teret – četrdeset škrinja nakita, zlatnika i još kojekakvih neprocijenjivih tričarija. Problem je u tome što je Finn poprilično tvrdoglav te je spreman staviti sve na kocku kako bi pronašao i dobio ono što želi.

Jedna od stvari koje žrtvuje je i njegov brak s Tess (Kate Hudson). Nakon što srede pojedinosti oko razvoda, Tess polako počinje iznova graditi svoj život. Ona pronađe posao na jahti milijardera Nigela Honeycutta (Donald Sutherland) no ni ne sluti da će se Finn vrlo brzo vratiti u njen život. On pronađe novi trag koji ga može dovesti do lokacije skrivenog blaga, ali netko treba financirati tu potragu. Finn uspjeva uvjeriti Nigela i njegovu privlačnu kćer Gemmu da mu se pridruže u potrazi te se sada i on nalazi na jahti. Stvari postaju sve napetije jer se u potragu za blagom uključuju Finnov nekadašnji instruktor i mentor, te okrutni lokalni gangster, Bigg Bunny. Ako Finn želi prvi stići do blaga mora djelovati brzo i promišljeno, a kompliciran odnos s bivšom ženom i mlada i privlačna Gemma mu u tome nikako ne pomažu.


Ako ste ljubitelji 'morskih' filmova, ovaj film je dobra preporuka. Zabavna komedija savršena za vruće ljetne dane i ubijanje dosade. Vjerujem da ste svi već pogledali 'How to lose a guy in 10 days', također s Kate Hudson i Matthew McConaughey-em u glavnim ulogama. Pa ako vam se taj dvojac svidio, pogledajte i ovaj film. Ja sam ga gledala samo zato što mi je Kate jedna od dražih glumica i koju mogu pogledati u svim žanrovima, a na kraju - ni film uopće nije loš.

''Something wrong? Why would anything be wrong? We just had sex in a church - and we're not even married - and now we're gonna dig up a grave! I mean, what is that, like a triple sin? I'm surprised we haven't been struck by lightning.''


16:22 - Komentiraj { 16 } #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

komentari da/ne

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


FEATURED ACTRESS / ACTOR


AAdam Jared Brody (rođen 15. prosinca 1979.) je američki glumac najpoznatiji po ulozi Seth Cohena u američkoj televizijskoj seriji ‘The O.C.’. Također je bio bubnjar indie rock grupe ‘Big Japan’. No, u glazbenoj karijeri nije uspio toliko koliko u glumačkoj.
Adam je rođen u San Diegu, California, i ima 2 brata blizanca. Koliko je poznato, već je jedno vrijeme slobodan, i o njegovim vezama nema novosti još otkako je prekinuo sa glumicom Rachel Bilson s kojom je bio za vrijeme emitiranja serije 'The O.C.' (filmografija)


FEATURED TRAILER





REVIEWED





-- Lucy LB --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
The O.C.

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Last House On The Left
The Haunting in Connecticut
The Ten

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Kate Hudson
3. Reese Witherspoon
4. Sandra Bullock
5. Jennifer Connelly
6. Penelope Cruz
7. Meryl Streep
8. Diane Lane
9. Scarlett Johansson
10. Rachel McAdams

• TOP 10 ACTORS •
1. Jim Carrey
2. Jack Nicholson
3. Tom Hanks
4. Robert De Niro
5. Jack Black
6. Hugh Jackman
7. Seth Rogen
8. Johnny Depp
9. Ben Stiller
10. Brendan Fraser


-- Marionette --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
Girls Next Door

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Russell Girl
Hunddog
Pride & Glory

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Meryl Streep
3. Kate Winslet
4. Evan Rachel Wood
5. Scarlett Johansson

• TOP 10 ACTORS •
1. Leonardo DiCaprio
2. Jim Carrey
3. Macaulay Culkin
4. Robin Williams
5. Bill Murray


PRESS PAUSE CREW


RANDOM PICTURE